Agenda

Er worden binnen de NSCU voor en door leden het hele jaar door face to face- en online ontmoetingen gefaciliteerd. Zie wat er dit jaar gepland staat. Aanmelden voor deze ontmoetingen en bijeenkomsten is exclusief voor leden en gebeurt via het online ledennet.


Graag nodigen wij je uit voor een ronde tafel sessie op dinsdag 21 mei. Samen met andere leerprofessionals/HRD ‘peers’ praten wij daar over jouw organisatie en waar deze zit in de transformatie naar een technologische organisatie. En hoe voeg je hier als Academie waarde aan toe?

De opzet: een case
Aan tafel bij Achmea zit o.a. Yvo Verbeek, Programmamanager Achmea Academy. We zullen van hem horen, als mooi voorbeeld, hoe zij hebben gewerkt - met succes- aan het koppelen van hun technologische leerdoelen aan de veranderende bedrijfsstrategie. En hoe Achmea Academy er in slaagt de medewerkers te ondersteunen in het bijblijven bij de steeds hogere snelheid van technologische verandering op gebieden als cloud, mobiel, informatie- en databeveiliging, data en creative design.

Wie zijn er?
We verwachten jullie: een goede mix van leden c.q. bedrijven met vergelijkbare uitdagingen en dezelfde vraag. Ook hebben we een ervaren begeleider. Deze keer is dat Ron de Bakker van Pluralsight, één van onze partners.

Om het gesprek gelijk op een goeie manier de diepte in te laten gaan geven wij alvast enkele ‘parameters’ aan:
- Hoe is jullie organisatie bezig met de verschuiving van lokaal geïnstalleerde software naar applicaties gebruikt via de cloud?
- Mobiel zaken doen of de ontwikkelingen rond AI, Cyber Security, Big Data & Analytics. Wat is in algemene zin de impact van nieuwe technologie op jullie bedrijfsvoering?
- Hoe sluit het leerprogramma van jullie academie hierbij aan? Is er al inzicht in de actuele technologiekennis en skills van alle medewerkers?
 
Morgen al nuttig!
Dit wordt weer zo’n sessie waarin je eens gewoon zonder agenda of gedoe met elkaar van gedachten kunt wisselen. Die waardevol is om aan mee te werken en je iets oplevert waar je, weer terug op kantoor, mee verder kunt. En als het niet meteen lukt: verdere hulp vragen daarna kan natuurlijk altijd!
 
Locatie:
Achmea, Storkstraat 14, Leusden (inloop 9.00 uur, start 9.30 uur, + 12.00 uur einde). Na afloop kan er gebruik worden gemaakt van het bedrijfsrestaurant. Pluralsight nodigt de deelnemers hiervoor uit. Wellicht leuk daar nog even samen na te praten over de ochtend.

Over:
Ron de Bakker werkt bij Pluralsight dat hét Technology Skills Platform is, waarmee organisaties diepgaande inzichten verkrijgen in de aanwezige technology skills van hun teams en medewerkers en de skills gaps op kritieke gebieden als cloud, mobiel, information & cyber security en data succesvol kunnen dichten.

Meld je aan

Voor NIET-LEDEN zijn er kosten aan verbonden
van: € 150,- per deelname.

Zij zijn al lid van NSCU:

Word ook lid!