Agenda

Er worden binnen de NSCU voor en door leden het hele jaar door face to face- en online ontmoetingen gefaciliteerd. Zie wat er dit jaar gepland staat. Aanmelden voor deze ontmoetingen en bijeenkomsten is exclusief voor leden en gebeurt via het online ledennet.

Performance support


Performance support

De transfer van leren blijft vaak een uitdaging. Maar een klein deel van de kennis en vaardigheden die mensen opdoen tijdens trainingen blijkt in de praktijk daadwerkelijk te worden toegepast op de werkvloer. Een gemiste kans, want traditionele trainingen en complete e-learnings zijn vaak arbeidsintensief om te volgen.

Leren hoeft zich echter niet te beperken tot de formele trainingssetting. Waarom zou je medewerkers niet gewoon tijdens hun werk laten leren?

Performance support kan je hierbij helpen. Performance support zorgt dat medewerkers just-in-time over de juiste taakondersteuning en instructie beschikken. De medewerker kan kennis daardoor direct toepassen op de werkvloer. Je kunt hiervoor heel goed digitale middelen inzetten, zoals Micro Video Learning.

Overige informatie:

Wanneer: 28 augustus 2018
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Host van vandaag: Van Oord Academy
Locatie: Rotterdam -  Schaardijk 211 - Van Oord Academy
Deze workshop wordt verzorgd door HiHaHo

Meld je aan

Voor NIET-LEDEN zijn er kosten aan verbonden
van: € 150,- per deelname.

Zij zijn al lid van NSCU:

Word ook lid!