Agenda

Er worden binnen de NSCU voor en door leden het hele jaar door face to face- en online ontmoetingen gefaciliteerd. Zie wat er dit jaar gepland staat. Aanmelden voor deze ontmoetingen en bijeenkomsten is exclusief voor leden en gebeurt via het online ledennet.

Meten van Rendement van leren: NIET DOEN!


Meten van rendement van leren: NIET DOEN! Effectmeting: hoe doe je het en wat leveren opleidingsinspanningen nu echt op? Hoe gebruik je het intern om L&D op een hoger niveau te krijgen? Hoe krijg je support?

Wat gaan we doen?

Samen met Klaas Toes van ROI Institute verkennen we in een interactieve sessie wat er mogelijk is op het vlak van het meten van rendement van leren. 

Want in onze snel veranderende wereld is er ook een toenemende beweging om kritischer te zijn over het effect van HR-leren op performance: dragen onze trainings- en ontwikkelingsprogramma’s bij aan persoonlijke ontwikkeling?  Dragen ze bij aan de effectiviteit van de organisatie? Wat is de werkelijke (financiële) opbrengst of output? Al deze vragen suggereren dat er meer dan genoeg redenen zijn om het effect van leer- en ontwikkelingsactiviteiten te meten.

Tijdens de interactieve presentatie nemen wij je mee in het proces van “het rendement van leren en presteren”.

Klaas zal ons vanuit praktijkervaring laten zien welke middelen en modellen ze inzetten om het effect van leertrajecten op medewerkers, teams en organisaties in kaart te brengen. Vragen die aan bod komen zijn: wat is de impact die je wilt bereiken? Welke KPI’s wil je beïnvloeden? Welk ander gedrag wil je in de praktijk zien en welke reactie zorgt voor voorspellende analyses? Hoe ontwerp je een programma zodat je het gewenste resultaat bereikt en hoe zorg je dat het ertoe doet? Maar uiteindelijk ook hoe communiceer je de resultaten naar de stakeholders?

Meer dan genoeg aanknopingspunten om je eigen vragen en ervaringen op dit thema te delen. Fijn als je aansluit! We zien je aanmelding graag tegemoet


Datum: 26 juni 
Tijd: 13.00 -16.00 uur
Locatie: Host van de dag: Technische Uniei 
Adres: Hudsondreef 32 te Utrecht
Kosten: gratis voor leden

Meld je aan

Voor NIET-LEDEN zijn er kosten aan verbonden
van: € 150,- per deelname.

Zij zijn al lid van NSCU:

Word ook lid!