Agenda

Er worden binnen de NSCU voor en door leden het hele jaar door face to face- en online ontmoetingen gefaciliteerd. Zie wat er dit jaar gepland staat. Aanmelden voor deze ontmoetingen en bijeenkomsten is exclusief voor leden en gebeurt via het online ledennet.


Graag nodigen wij je uit voor de volgende bijeenkomst op 22 februari 2019, van 9:30-12:30 uur. Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Korte omschrijving
Bijna iedere organisatie zit in een transformatie naar een technologie organisatie. Of het nu gaat om de verschuiving van on-premise applicaties naar de cloud, mobiel zaken doen of de ontwikkelingen rond AI, Cyber Security of Big Data & Analytics, technologie speelt een cruciale rol bij een succesvolle bedrijfsvoering.

De snelheid van ontwikkelingen op het gebied van technologie is extreem hoog. Kennis van gisteren is vandaag alweer achterhaald en de meeste organisaties hebben geen enkel inzicht in de actuele kennis en skills van hun medewerkers. Gebrek aan actuele skills en het ontbreken van inzicht kunnen een grote negatieve impact hebben op het succes van projecten, tevredenheid van klanten, medewerkers en de winstgevendheid van de organisatie. De vraag is dus of technology skills de kracht of juist de achilleshiel van jouw organisatie zijn.

Pluralsight is THE Technology Learning Platform, waarmee organisaties diepgaande inzichten verkrijgen in de aanwezige technology skills van hun teams en medewerkers en de skills gaps op kritieke gebieden, zoals cloud, mobiel, information & cyber security en data succesvol kunnen dichten. Pluralsight verandert de manier waarop de wereld leert en biedt via toonaangevende en actuele content skills development aan op gebieden als Software Development, IT-Operations, Information en Cyber Security, Data en content voor de creatieve en zakelijke professional.  

 
Ron de Bakker
Ron is hoofd Marketing Northern Europe bij Pluralsight. In deze rol is hij verantwoordelijk voor branding, marketing en lead generatie programma's in de regio’s Nordics, Benelux en DACH. Hij heeft ruim 15 jaar (internationale) sales en marketing ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle B2B sales, marketing, branding, communicatie en lead generatie programma's voor MKB en Corporate organisaties.

Programma:
09:30 uur     Inloop
10:00 uur     Korte introductie en nieuws over fusie NSCU/NVO2
10:15 uur     Presentatie van ‘host’ Academie
10:45 uur     Digitale transformatie: zijn tech skills de kracht of achilleshiel van uw organisatie?
11:45 uur     Reflectie and next steps
12:30 uur     Afsluiting en einde

Houdt dit onderwerp jou bezig, of wil je er meer over weten? Meld je dan aan! Houdt het een collega van je bezig? Stuur het dan door!

Graag zien wij je op 22 februari.

Meld je aan

Voor NIET-LEDEN zijn er kosten aan verbonden
van: € 150,- per deelname.

Zij zijn al lid van NSCU:

Word ook lid!