Agenda

Er worden binnen de NSCU voor en door leden het hele jaar door face to face- en online ontmoetingen gefaciliteerd. Zie wat er dit jaar gepland staat. Aanmelden voor deze ontmoetingen en bijeenkomsten is exclusief voor leden en gebeurt via het online ledennet.


Korte omschrijving
Afgelopen jaar hebben we de eerste versie van de AcademySpiegel gelanceerd en hier willen wij de komende jaren mee verder – zodat we een barometer voor Academies in portefeuille hebben. Op 14 februari kijken we naar de eerste totaal resultaten en vanzelfsprekend ook hoe we de AcademySpiegel verder kunnen benutten en verbeteren.

Wij hebben al veel ingevulde spiegels mogen ontvangen. Afgelopen jaar (2018) lagen de ingevulde spiegels ook ten grondslag aan de keuze voor de AcademyAward. Door de Award commissie is een selectie gemaakt en drie organisaties hebben tijdens het jaarcongres een pitch mogen houden. Het publiek koos uiteindelijk Van Oord Academy als de winnaar van de AcademyAward 2018.

Wij hebben ook vragen gekregen van organisaties die het lastig vonden de resultaten te interpreteren en te gebruiken bij het maken van strategische keuzes. Daarom organiseren we op 14 februari een bijeenkomst rond het werken met de AcademySpiegel. Je bent van harte welkom als je de AcademySpiegel al eens hebt ingevuld en je wellicht vragen hebt, maar ook als je nieuwsgierig bent naar wat de spiegel voor jouw organisatie kan betekenen.

Programma:
09:30 uur     Inloop
10:00 uur     Korte introductie en nieuws over fusie NSCU/NVO2
10:15 uur     Presentatie
10:45 uur     AcademySpiegel
11:45 uur     Reflectie and next steps
12:30 uur     Afsluiting en einde

Meld je aan

Voor NIET-LEDEN zijn er kosten aan verbonden
van: € 150,- per deelname.

Zij zijn al lid van NSCU:

Word ook lid!