Het doel van de stichting is het stimuleren van activiteiten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van Corporate Universities in Nederland.


De benchmark over corporate leren is beschikbaar! Vol sturingsinformatie, kengetallen en interessante doorkijkjes in hoe leren in diverse organisaties en in verschillende sectoren geregeld is. De NSCU is de enige organisatie in Nederland die deze informatie verzamelt en beschikbaar stelt, dit keer in samenwerking met de Hogeschool Utrecht.

Deze informatie vergelijken met uw eigen organisatie kan boeiende inzichten opleveren. Wie weet is het zelfs aanleiding om zaken anders aan te pakken of prioriteiten te heroverwegen.

Een belangrijk deel van de NSCU-leden heeft hier aan meegedaan. Zij hebben het rapport inmiddels ontvangen, vergezeld van de persoonlijke rapportage over hun organisatie.

De overige NSCU-leden kunnen de benchmark bestellen met groot ledenvoordeel. De kosten zijn € 49.50, te bestellen via nscu@nscu.nl o.v.v. Benchmark 2015/NSCU lid.

Ook niet-leden kunnen de benchmark bestellen voor de kostprijs van € 295.- o.v.v. Benchmark 2015/Niet-leden.

Lees meer over de Benchmark in deze pdf.Inkijkversie.pdf