Het doel van de stichting is het stimuleren van activiteiten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van Corporate Universities in Nederland.

NSCU JAARCONGRES 2015

De bedoeling is om actief met elkaar aan de slag te gaan rond kennisthema's.


UITNODIGING NSCU JAARCONGRES 2015
 "Kennis halen EN brengen!"
 
Datum: 26 november 2015
 
Start:
13.00 uur (inlopen vanaf 12.30), afronding 18.00 uur, aansluitend buffet tot 19.00 uur


 
Locatie:
EXACT, Molengraaffsingel 33, 2629 JD Delft.
Er is parkeergelegeneheid in de buurt. 
 
Openbaar vervoer: Bus 69 (Delft Zuid TU/TNO Zuidpolder), uitstappen bij eindhalte "Technopolis". Daarna nog ca. 100 mtr tot Exact.  
 
 
Programma:
 
13.00:
Start en welkom


 
13.10 - 16.00 uur:
Aan de slag met "Kennis halen EN brengen!"
 
Het congres staat volledig in het thema dus laat je verrassen om tijdens het congres zowel kennis te halen als te brengen! De bedoeling is om actief met elkaar aan de slag te gaan rond thema's als interventieleren, netwerkvorming, e-solutions, rol en functie van ICT en het aansluiten van de CU op de business. Er zijn verschillende mogelijkheden om met elkaar de thema's te verkennen, uit te diepen en te delen. Verschillende organisaties bereiden dit met ons voor, de begeleiding is in handen van de NSCU en Trainer van het Jaar 2014 Titia van der Ploeg.

Na afloop ben je in de gelegenheid geweest om kennis en inzichten op te doen en anderen deelgenoot te maken van wat jij hierover te vertellen hebt!
 
16.00 - 16.30 uur:
Pauze
 
16.30 - 18.00 uur:
NSCU Award: presentaties, verkiezing, uitreiking


 
Ook de NSCU Award die wij jaarlijks uitreiken aan de beste Academie heeft dit jaar een andere insteek: de Award gaat deze keer bij wijze van aanmoedigingsprijs naar de Academie die hier naar jullie mening het meest recht op heeft.

De deelnemers zijn:
de HEMA Academie
De Almere Academie
Expertisecentrum voor Leren en Ontwikkelen (Gemeente Rotterdam)
 
Vanaf 18.00 uur:
Buffet en afronding
 
Aanmelden:
Via de mail, nscu@nscu.nl, o.v.v. congres 2015. Graag aangeven met hoeveel personen je komt en voor welke organisatie, en of je gebruik maakt van het buffet.
Deelname is gratis voor NSCU-leden, max. 2 deelnemers per organisatie. Extra deelnemers dan wel niet-leden betalen € 375,- per persoon, excl. BTW.
Annuleringskosten voor zowel leden als niet-leden: € 50 per persoon vanaf 23 november 2015.  
 
NB:
Deelnemers worden bij aankomst in groepen ingedeeld. Hoe vroeger je bent, hoe meer kans op een groep met een thema dat jou het meest interesseert!