Het doel van de stichting is het stimuleren van activiteiten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van Corporate Universities in Nederland.


NSCU Congres 3 oktober 2017

Samenvatting verslag.


NSCU Congres 3 oktober 2017

We kijken met plezier terug op het congres van een aantal weken geleden, want wat hebben we veel blije gezichten gezien! Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) was dit jaar ‘onze’ host en alles was daar tot in de puntjes verzorgd. Rond 12.30 uur kwamen de eerste leden al binnen en werden ontvangen door Brenda Slagter, sinds 1 januari 2017 de nieuwe directeur van de NSCU. Klokslag 13.00 uur opende Brenda het congres dat als thema ‘Zet je Academy op Scherp” had. Na de opening presenteerde Brenda dagvoorzitter André Besseling.

Die hield een ‘warming-up’ met korte oefeningen o.a. “laat je stem horen: als je niet aangeeft wat je nodig hebt, of wat je waard bent, word je nooit serieus genomen.” Vervolgens een korte intro door Dr. Martijn Rademakers, één van de founding fathers van de NSCU. Daarna was het tijd voor…

Wil je meer lezen?
Download dan de volledige PDF (klik op deze link)