Het doel van de stichting is het stimuleren van activiteiten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van Corporate Universities in Nederland.


Beste NSCU-leden en belangstellenden,

De jaarlijkse NSCU Award is inmiddels een mooie traditie geworden. De afgelopen jaren hebben vele verrassende winnaars opgeleverd, uitverkozen door collega-learning consultants als de beste academie van dat jaar. De vele genomineerden die het net niet haalden konden eveneens trots zijn op hun prestaties!

Ook dit jaar willen we graag iedereen uitnodigen om deel te nemen aan de verkiezing voor de NSCU Academy Award 2015. Door een jury van deskundigen zal de shortlist vastgesteld worden, bestaande uit drie deelnemers. Deze drie deelnemers presenteren hun academie tijdens het NSCU-congres op 26 november a.s. De winnaar krijgt een paginagrote advertentie in het Financieel Dagblad en mag een jaar lang het winnaarslogo voeren.

Het thema voor dit jaar is "Kennis halen en brengen". Graag nodigen wij leden en niet-leden uit om deel te nemen aan deze verkiezing. In de bijlage treft u het nominatieformulier aan.
Wij wensen iedereen veel succes met de nominatie!
Nominatieformulier Academy Award_2015_mr_150813.docx