NSCU activiteiten

Leden kunnen elk jaar kosteloos deelnemen aan alle aangeboden activiteiten.

Maandelijkse workshops over actuele thema’s


Wat betekent Robotisering voor ontwikkeling van onze organisatie? Wat is Agile precies en hoe kan dit onze professionals helpen slimmer te werken? Wat zijn de basis principes om een continu lerende organisatie te worden?

Maandelijks organiseren we workshops over de brede en strategische organisatieontwikkeling onderwerpen naast specifieke Learning & Development thema’s.

Leerexpedities bij leden


Tweemaal per jaar organiseren we een leerexpeditie waar we bij een lid op bezoek mogen om meer te leren over hun ervaring en successen over een bepaald thema.

Online platform voor kennisdeling


Voor onze leden hebben we een exclusief online platform waar zij kennis, ervaring, tips en ideeën kunnen uitwisselen en contact met elkaar kunnen hebben. Uit dit platform kunnen ook aanvullende initiatieven opgezet worden die aansluiten bij de behoeftes van het netwerk.

NSCU Jaarcongres & NSCU Academy Award


Om ervoor te zorgen dat alle leden elkaar minimaal één keer per jaar te ontmoeten, wordt het NSCU Jaarcongres georganiseerd. Het programma van het jaarcongres staat altijd in het kader van het gekozen jaarthema en wordt afgesloten met de uitreiking van de NSCU Academy Award. De winnaar van deze award is de academy die het mooiste voorbeeld of ervaring heeft met betrekking tot het jaarthema.

NSCU Magazine


Tweemaal per jaar verschijnt het magazine vol met interessante verhalen uit de praktijk van de leden en artikelen over de workshops en haar onderwerpen. Een mooie samenvatting van de ontwikkeling van het netwerk.


Zij zijn al lid van NSCU:

Word ook lid!