Aanbod

Om onze leden te ondersteunen in hun ontwikkeling worden er door en voor leden verschillende face to face- en online ontmoetingen gefaciliteerd.

Maandelijkse themabijeenkomsten


Wat betekent robotisering voor ontwikkeling van een academy? Wat zijn de basis principes om een continu lerende organisatie te worden? Maandelijks organiseren we bijeenkomsten over diverse onderwerpen op het gebied van bedrijfskundige organisatieontwikkeling en learning & development.

Actieve kringen


We organiseren exclusieve bijeenkomsten voor organisaties die in hun dagelijks werk met dezelfde thematieken werken. Deze ‘kringen’ kunnen gebaseerd zijn op de sector, scope van werk, etc. Voorbeelden zijn de kring bouw/industrie/transport, waterschappen, internationale organisaties, organisaties die veel met vrijwilligers werken.

Op safari bij leden


Viermaal per jaar organiseren we een leerexpeditie waar leden elkaar op de eigen locatie bezoeken om hun academy te leren kennen en via intervisie meer te leren over ervaringen en successen over een bepaald them.

Online platform voor ontmoeting en kennisdeling


Voor onze leden hebben we een exclusief online platform waar we kennis, ervaring, tips en ideeën kunnen uitwisselen. Op actuele vragen vinden leden zo bij elkaar antwoord. We maken hierbij gebruik van het CapCloud leerplatform.

NSCU Jaarcongres & NSCU Academy Award


Het NSCU Jaarcongres biedt de leden de mogelijkheid om elkaar allemaal in één keer te ontmoeten. Het programma van het jaarcongres staat altijd in het kader van het gekozen jaarthema en wordt afgesloten met de uitreiking van de NSCU Academy Award. De winnaar van deze award is de academy met het grootste onderscheidend vermogen in dat jaar.

NSCU Magazine


Vlak voor de zomer verschijnt ons magazine vol interessante verhalen uit de praktijk van leden en artikelen over belangrijke, actuele learning & development thematieken op zowel strategisch als tactisch en operationeel niveau. Het is een jaarlijkse mooie samenvatting van de ontwikkeling van het netwerk. Klik hier voor de laatste uitgav.

Zomercafé


In de zomermaanden waarin agenda’s vaak rustiger zijn, bieden we de mogelijkheid om casuïstiek met elkaar uit te wisselen, vermengd met innovatie. Hierbij nodigen we studenten uit: zij voeden ons met ‘verse’ (al dan niet wetenschappelijke) kennis en andersom leren zij van de praktijkervaring van de academies. Win-win!

Korting op (inter)nationale congressen:


De NSCU verzorgt regelmatig kosteloze inhoudelijke bijdragen aan externe bijeenkomsten en congressen, zoals Next Learning en het internationale congres voor corporate universities van Fleming. Als tegenprestatie krijgen onze leden korting op de toegang tot deze congressen.


Zij zijn al lid van NSCU:

Word ook lid!